Közélet

Megnyitott a Lapos Beach, ami ,,magasan a legjobb."

Megnyitott a Lapos Beach, ami ,,magasan a legjobb."

2021. június 15., kedd
Megnyitott a Lapos Beach, ami ,,magasan a legjobb."

Az újszegedi Lapos megújítását húsvét után kezdték el. A mediterrán hangulatú szabadstrandot a mai naptól lehet használni, mi is ott voltunk az átadóján, ahol Mihálik Edvin Újszeged önkormányzati képviselője és Jávorszky Iván, aSzegediRendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója mondott beszédet.

Mihálik Edvin nyitóbeszédében azt mondta, hogy az önkormányzati programjának része volt a Lapos felújításának ígérete, aminek most eleget is tettek. A június 15-i határidőt tartani tudták, annak köszönhetően, hogy még tegnap este is sokan dolgoztak a területen.

A 30 milliós önkormányzati támogatásból megújult Szabadstrand közművesítve lett, így tusolók, mosdók is a strandolók rendelkezésére állnak, valamint 150 nyugágyat helyeztek ki és egy pályázatnyertes büfét is igénybe vehetnek.

,,A Lapos egy olyan különleges hely, amivel nem sok magyarországi város rendelkezik. Egy mediterrán hangulatú, a belváros közepén található, homokos partú, gyönyörű panorámával rendelkező helyszín.” – nyilatkozta Mihálik. Kiemelte, hogy a strandon mostantól állandó vízimentő-szolgálat fog működni. A strand a megadott területen és időben továbbra is ingyenesen használható.

Jávorszky Iván, aki szintén közreműködött a projektben, hangsúlyozta: „A Lapos magasan a legjobb.”

„Kecskemétiek, nyíregyháziak, debreceniek, pécsiek, szombathelyiek jöjjenek ide, mert Szegednek van laposa, nekik sajnos nincs.” – tette hozzá Jávorszky.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.