Közélet

Meghalt a megyei horgászok ügyvezető elnöke, Láda Gáspár

Meghalt a megyei horgászok ügyvezető elnöke, Láda Gáspár

2021. március 31., szerda
Meghalt a megyei horgászok ügyvezető elnöke, Láda Gáspár

Amikor megtudtuk a hírt, hogy Téged is elért a vírus, biztosak voltunk benne, hogy győzni fogsz, mivel már sok harcot megvívtál, s fel is voltál vértezve, és mert mindig vigyáztál magadra. Nagy csapat is állt mögötted, a családod, a barátaid, a munkatársaid, a horgászok, mint Magyarország legnagyobb közössége. Tudtuk, milyen nehéz, de hittünk és bíztunk, két hét után úgy tűnt, felcsillan a remény. Éppen ezért mellbevágó, mert erre a helyzetre nincsenek szavak

írja a szövetség a portálján.

Az országos ifjúsági szakbizottság elnökeként is dolgozó szakember 17-szer volt országos ifjúsági horgásztábor szervezője. 2019 végén Horgászatért érdemérmet vehetett át az agrárminisztertől. Hangsúlyozta, a kitüntetést nemcsak ő kapta, benne van az alkalmazottak, az irodai dolgozók és a halőrök mindennapos erőfeszítése is.

"Pihenj békében az örökké nyugodt, csendes és halban gazdag földöntúli vizeken!"

Búcsúzott tőle a szövetség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.