Közélet

Kacagós jókedvben telt Botka László és Dobrev Klára találkozója Szegeden!

Kacagós jókedvben telt Botka László és Dobrev Klára találkozója Szegeden!

2021. március 1., hétfő
Kacagós jókedvben telt Botka László és Dobrev Klára találkozója Szegeden!

Ritkán látni mosolygós hangulatban Szeged polgármesterét, egyrészt, mert keveset látni a városban, és munka közben is, másrészt inkább a "határozott vezető" szerep az övé, nem pedig a "kedves vezető". Igaz, ez utóbbit is bedobja néha.

Ma azonban rég nem látott jelenet érkezett Botka Lászlóról: MOSOLYGOTT ugyanis a polgármester, mégpedig nem is akárkire, hanem Dobrev Klárára. A DK-s európai parlamenti képviselő ugyanis beugrott némi vizitre a szegedi városházára.

"A járvány elleni küzdelemről, az együttműködés és a szolidaritás fontosságáról, az Európai Unió önkormányzatokkal kapcsolatos politikájáról, a Fidesz-kormány városokat sújtó bosszújáról egyeztettünk. Közös célunk a 2022-es kormányváltás, egy igazságos, szabad és európai Magyarország megteremtése" - adta hírül már kevésbé lazán Botka László (vagy inkább Csongrádi Péter?) a közösségi oldalán.

Újabban nagy forgalom van a szegedi polgármester irodájában, sorra adják egymásnak a kilincset a kormányellenes pártok vezetői. Hogy ennek mi a valódi oka, túl a politikai kommunikáción, azt csak találgatni lehet.

https://szegedma.hu/2021/02/ujra-nekifut-botka-lehet-a-miniszterelnok-jelolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.