Közélet

Videón mutatjuk, hogyan öntötte el a Tisza a rakpartot

Videón mutatjuk, hogyan öntötte el a Tisza a rakpartot

2021. február 17., szerda
Videón mutatjuk, hogyan öntötte el a Tisza a rakpartot

Kedden Sándor Judit fotógalériájával számoltunk be a Tisza szegedi áradásáról, ezúttal pedig Czirok János vlogger videóján keresztül leshetjük meg, hogyan önti el a folyó a Huszár Mátyás rakpartot.

– Minden szegedi számára ismerős az érzés, ahogy áll a megáradt Tisza partján és érzi a természet erejét, a folyó hatalmát, amely jön, ha jönnie kell, nem parancsol neki egy ember sem. S lehet, pont a Tiszából áradó erő miatt olyan megnyugtató a partján sétálni, csendesen a néma folyó hullámzó habjait figyelni, ahogy felszínén apró csillámként tükröződnek Szeged esti fényei – fogalmazott a videó szerzője.

https://www.youtube.com/watch?v=YpdH2XELNbE&fbclid=IwAR2daOPuk6K_CNlO3HFD1jx6zChQ5J2EabylR6H9lCoWby-YhuZjShHOsQs&ab_channel=balatonbc


Mint azt a SzegedMa megírta, a Maros árhullámának gyors levonulása miatt az alsó-tiszai tetőzések Szegednél már szerdától bekövetkezhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.