Közélet

Focipályát kaptak az ovisok Zsombón

Focipályát kaptak az ovisok Zsombón

2021. február 26., péntek
Focipályát kaptak az ovisok Zsombón

A műfüves, ovifoci méretű szabványos pálya az MLSZ 90%-os és az önkormányzat 10%-os forrásából, összesen több mint 16,5 millió forintból valósult meg.

Ehhez járult még hozzá a terület előkészítésben az önkormányzat, a tornaterem lábazatának és a vízelvezetés elkészítéséhez az iskola, az új kerítés építéséhez pedig az óvoda.

A kormány családbarát intézkedései a településen elérték céljukat: emelkedik a születésszám, növekszik a létszám a Szeged-Csanádi Egyházmegye által fenntartott iskolában és óvodában, valamint az önkormányzati fenntartású bölcsődében. A gyermekintézményekbe jelenleg több mint 400 gyermek jár. A kicsik mindennapjait színesíti, a mozgásukat, a testnevelésórákat, a sportolási lehetőségüket bővíti és a Zsombó SE utánpótlás-nevelő munkáját segíti a mai napon átadott műfüves focipálya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.