Közélet

Rendkívül korrekt levelet írtak a szegedi rabok a börtön alkalmazottainak

Rendkívül korrekt levelet írtak a szegedi rabok a börtön alkalmazottainak

2021. január 21., csütörtök
Rendkívül korrekt levelet írtak a szegedi rabok a börtön alkalmazottainak

A Büntetés Végrehajtás oldalán közzétett levél elején külön köszönetet fejeznek ki az országos parancsnoknak és az intézet parancsnokának, akik megszervezték a védőeszközök és fertőtlenítő szerek beszerzését és kiosztását.

A továbbiakban köszönetet nyilvánítottak az osztályvezetőnek és reintegrációs tiszteknek, akik a leírtak szerint rendszeresen tájékoztatják a rabokat a leghatékonyabb védekezés módjairól, a védőeszközök helyes használatáról, rendszeres fertőtlenítésről való gondoskodásról és a lehetséges fertőzött egyének megfelelő elkülönítéséről, úgy, hogy a kapcsolattartás és egyéb jogok így sem sérültek.

Kifejezték hálájukat a körletellátó felügyelőknek is, akik kitették magukat a veszélynek azáltal, hogy olyan sok személlyel érintkeznek.

A levélben külön megköszönték, hogy a vírushelyzet alatt kialakították az elektronikus kapcsolattartást és a rabok egészsége és esetlegesen felmerülő feszültsége levezetésének érdekében a konditerem díjmentes használatát, valamint a plusz fürdési lehetőséget.

A megható levél végén a BV egészségügyi dolgozóinak lelkiismeretes és hatékony munkájukat köszönték meg.

Kiemelt képünk illusztráció.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.