Közélet

Csoda: túlélte a tízemeletnyi zuhanást egy szegedi nő

Csoda: túlélte a tízemeletnyi zuhanást egy szegedi nő

2021. január 9., szombat
Csoda: túlélte a tízemeletnyi zuhanást egy szegedi nő

A lap úgy tudja, hogy a nő eddig tisztázatlan körülmények között szerdán az egyik vértói panellakás ablakpárkányról zuhant a mélybe. A tizedik emeletről nagyjából harminc métert esett, ám szerencséjére egy fa lombjára érkezett először, ami okozott sérüléseket, de egyben lassította is a zuhanást.

A Bors a családhoz közel álló forrásból úgy értesült, hogy a lány még kórházban fekszik.

Szerencsére az orvosoknak sikerült stabilizálniuk D. állapotát. Több súlyos sérülést is szenvedett, a családját természetesen megviselték a történtek, főleg mivel a koronavírus-járvány miatt most még bemenni sem tudnak hozzá a kórházba, mert látogatási tilalom van

– nyilatkozta a lapnak egy neve elhallgatását kérő ismerős, aki nem tudja pontosan, hogy mennyire súlyosak a lány sérülései. – Annyit tudok, hogy életben van és különböző vizsgálatokat végeznek rajta – tette hozzá.

További részletek ITT olvashatók.

Kiemelt képünk illusztráció.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.