Közélet

Összefogtak a szegediek a legendás punkzenészért

Összefogtak a szegediek a legendás punkzenészért

2020. december 10., csütörtök
Összefogtak a szegediek a legendás punkzenészért

Az 1979-ben alapított CPg a mai napig az egyik legfontosabb és legnagyobb hatású magyar punkzenekarnak számít, nemrégiben azonban szomorú hír érkezett a bandától: egykori frontemberük, a Szegedhez ízig-vérig kötődő Haska Béla nehéz helyzetbe került és szinte hajléktalan lett, a barátok és a zenésztársak ezért gyűjtést szerveznek a megsegítésére.

November 30-án létrejött a Segítsünk Bélának elnevezésű Facebook-csoport, amelynek első bejegyzése szerint a zenész egészségügyi állapota, valamint a koronavírus miatti szigorítások sodorták nehéz helyzetbe.

„A Covid előtt sem volt egyszerű neki, mert a korábbi egészségügyi problémáival sem talált semmi olyan munkát, amivel át tudta volna billenteni a helyzetét. Sajnos támogató esemény, rendezvény, koncert szervezése, lebonyolítása most az ismert okok miatt nem megoldható, így egy dolog maradt, hogy átsegítsük a téli időszakon” – olvasható a bejegyzésben.

A poszt végén megemlítik, hogy aki lehetőségeihez mérten szeretne segíteni, az az alábbi bankszámla számra utalhat pénzt:

Haska Béla
10700062 37838500 51100005 CIB Bank

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.