Közélet

Ingyen jutottak számítógéphez gyerekek

Ingyen jutottak számítógéphez gyerekek

2020. december 23., szerda
Ingyen jutottak számítógéphez gyerekek

A szervezet felzárkóztatást és esélyegyenlőséget biztosító Számítógép Álom támogatói programja révén hátrányos helyzetű családban élő, 10-14 év közötti gyerekeknek adományoz komplett (használt, de még jó állapotú) számítógépet vagy laptopot vagy tabletet vagy más okos készüléket.

A 2003 óta sikerese gyermeksegítő program révén eddig közel hétszáz támogatott kapta meg a tanulást segítő informatikai eszközét. A gépek átadásában segédkeztek az alapítvány bohócdoktorai is, illetve minden géphez egy nagy csomagban bőségesen összeállított szeretetcsoki is járt.

A gyermekeket, családokat támogató programra sokszoros a túljelentkezés, a legrászorultabb gyermekek közül kerülnek ki a támogatottak.

Awww.bohocdoktor.comoldalon elérhető a jelentkezési felület, melynek használatához a gyermekeket a szülők hozzá nem értése esetén a pedagógusaik is segíthetik. A Számítógép Álom programra cégek, magánszemélyek felajánlását is várják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.