Közélet

Szituációs lövészversenyt nyert a szegedi Czirok János

Szituációs lövészversenyt nyert a szegedi Czirok János

2020. szeptember 15., kedd
Szituációs lövészversenyt nyert a szegedi Czirok János

A hiros.hu beszámolója szerint összesen 79-en indultak a versenyen, amelyen öt pályát rendeztek be a részvevőknek. Némelyik feladatnál egy akadálypályát is le kellett küzdeniük a versenyzőknek.

A szegedi születésű Czirok János a P.A.S.C. (Police Academy Sport Club) színeiben indult és nyert a megmérettetésen, amelyen katonák, rendőrök, kommandósok mellett néhány civil is részt vett.

János saját bevallása szerint 2003 óta vesz részt hasonló versenyeken és több alkalommal is sikerült már nyernie. – Horváth Andor nyugalmazott lőkiképző készített fel a versenyre. Az ilyen stílusú versenyeknek az a célja, hogy használható tudást adjon az állomány kezébe a lehető legnagyobb biztonság betartása mellet – mondta lapunknak a verseny nyertese.

Czirok János - aki korábban a Tisza árteréről készített látványos drónfelvételeket - videót is forgatott a speciális versenyről.

https://youtu.be/TUcJuGtsMHo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.