Közélet

Pedagógusokat díjaztak Makón

Pedagógusokat díjaztak Makón

2020. szeptember 12., szombat
Pedagógusokat díjaztak Makón

Farkas Éva Erzsébet polgármester az ünnepségen többek között azt mondta, a mostanihoz hasonló nehéz időkben abból meríthetünk erőt, ha figyelünk az értéket teremtő emberekre és keressük az összefogást.

A képviselő-testület Makó Városért Emlékérme díjat adományozott Szociális Gondoskodásáért kategóriában Baranyi Sarolta és Szabó Szabolcs, Makó Város Egészségügyéért kategóriában Szántó Ágnes, Ábrahám Erzsébet Judit, Furák Ilona és Erdei Zsuzsanna, Makó Város Biztonságáért kategóriában pedig Palicz András részére. Makó Városért Emlékplakettet kapott Dancsi Györgyné, az Írisz Táncklub és a makói kórház belgyógyászati osztálya.

Szintén ez alkalomból adták át a pedagógusok jubileumi díszdiplomáit. Farkas Éva Erzsébet polgármester köszönetét fejezte ki Kassai Béláné Jáksó Erzsébet Éva, Hévézi Sándorné Kiss Julianna, Luspai Imréné Surányi Ilona és Kurucz Jánosné Juhász Julianna részére azért a generációkon át az oktatás-nevelés területén teljesített odaadó szolgálatukért, amellyel a gyerekek fejlődését, tudásuk gyarapodását, életszemléletük formálódását igyekeztek elősegíteni.

(Fotó: Szabó Imre)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.