Közélet

A Gábor Dénesben késve kezdődik a tanév

A Gábor Dénesben késve kezdődik a tanév

2020. szeptember 2., szerda
A Gábor Dénesben késve kezdődik a tanév

A SzegediSzC Gábor Dénes Technikum és Szakgimnázium oldalán olvasható információk szerint a járványügyi előírásoknak megfelelően a határon túlról érkező kollégista tanulókkoronavírus-tesztelése augusztus 28-án megkezdődött. A kollégisták tesztjeinekkiértékelése még folyamatban van.

Mint írják, az intézmény közös udvarral rendelkezik a kollégiummal, ezért iskola tanév elejimunkarendjét módosítaniuk kellett.

Ez azt jelenti, hogy szeptember 1-én és 2-ána tanulók számára tanítás nélkülimunkanapot rendeltek el, a tanulóknak nem kellett(nem lehet)iskolába menniük. Várhatóan az első tanítási nap szeptember 3., csütörtök.

A tanintézmény arra kérte a tanulókat, hogy kísérjék figyelemmel az iskolaihonlapot, mert az aktuális, hiteles információkat minden esetben ott találhatják meg.

Folyamatosan keressük az intézmény vezetését, amennyiben további információnk van, frissítjük cikkünket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.