Közélet

Városkártyát és ingyenes wifit vezetnek be Mórahalmon

Városkártyát és ingyenes wifit vezetnek be Mórahalmon

2020. július 15., szerda
Városkártyát és ingyenes wifit vezetnek be Mórahalmon

A turisztikai szezonra két újítással is készült Mórahalom. Városkártya néven olyan kártyarendszert vezetnek be, amely egyrészt a városban lakóhellyel rendelkező polgárok számára nyújt kedvezményt - ez a Mórahalom Kártya -, másrészt pedig a városba érkező vendégeknek, turistáknak - ez a Turisztikai Kártya - nyújt kedvezményrendszert.

A Városkártya tulajdonosai felmutatást és érvényesítést követően azonnali kedvezményes fogyasztást realizálhatnak a Szolgáltatók által biztosított kedvezmények mértékéig a városi elfogadóhelyeken. Mindkét városkártya működése QR-kód alapon nyugszik, mely okostelefonra letöltve mentesít a plasztikkártya használat alól, ezáltal az okostelefonon keresztül mindig a tulajdonosánál lesz. Emellett pedig egy másik szolgáltatással könnyítik meg a város lakóinak és látogatóinak életét: a köztereken és a fontos találkozóhelyeken ingyenes wifi-elérhetőséget biztosítanak egy beruházásnak köszönhetően. A wifi-pontok a városkártyához való hozzáférést is elősegítik, hogy a későbbiekben minél többen éljenek az új lehetőséggel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.