Közélet

Az új uszodában állíthatják ki az elhíresült vasalódeszkát

Az új uszodában állíthatják ki az elhíresült vasalódeszkát

2020. július 3., péntek
Az új uszodában állíthatják ki az elhíresült vasalódeszkát

Gellért Ákos szegedi vállalkozó nyerte meg a makói tornatanár elhíresült vasalódeszkáját. Az üzletember az új uszodában állítaná ki az ikonikus tárgyat.

Mint ismeretes, Vezsenyi László jótékonysági árverésre ajánlotta fel országos hírű, humoros online úszásoktatásához használt segédeszközét, amelynek bevételét a Tappancs alapítvány kapja meg. A licit szorosságát jól mutatja, hogy az utolsó percekben ketten küzdöttek a győzelemért, végül Gellért Ákos 205 ezer forinttal győzött. – Mivel a másik licitáló nagyon csalódott volt, úgy döntöttünk, két győztese lett az árverésnek. Mindketten átutaljuk a Tappancsnak az ígért összeget, így az alapítvány 405 ezer forintot kap. A vasalódeszkát viszont én viszem haza –

nyilatkozta a Délmagyarnak

a licit nyertese. Gellért Ákos a lapnak elmondta, az új uszodában egy vitrinben szeretné kiállítani az ikonikus tárgyat úgy, hogy mögötte Vezsenyi elhíresült videója fusson. Hozzátette, ha lesz rá fogadókészség, ennek megvalósítási költségeit magára vállalja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.