Közélet

Szeged többszörösen megbukott szelektív hulladékgyűjtésből

Szeged többszörösen megbukott szelektív hulladékgyűjtésből

2020. június 16., kedd
Szeged többszörösen megbukott szelektív hulladékgyűjtésből

A város különböző pontjain rendszeresen találhatunk kommunális hulladékot a szelektív hulladékgyűjtő szigeteknél.

Többször is megírtuk már

, hogy Újszegeden egyesek sajátosan értelmezik a szelektív hulladékgyűjtés fogalmát és szüntelenül hordják a különböző háztartási hulladékot a tárolók mellé. A probléma továbbra is fennáll, ezt hétfői fotók is bizonyítják.

Az Erdélyi téren halomban áll a szemét a kukák mellett: műanyag tárolóedényektől kezdve könyveken át, a táskákon keresztül egy zsák azonosítatlan szemétig mindent lehet találni. Sőt, még gyermekkorunk nagy kedvencére, a kis motorra is rábukkanhatunk az egyik konténer mögött.

Pár sarokkal arrébb, a Hargitai utcában még nagyobb a felhozatal, ráadásul ottjártunkkor egy idősebb férfi éppen nagy kedvvel válogatott a „szabad” portékák között.

Makkosházán, a Hont Ferenc utcában is megfigyelhető a jelenség, itt méretes hungarocell lapokat dobtak a szelektív hulladékgyűjtő szigetekhez.

Az illegális szemétlerakás kapcsán kérdéseket küldtünk az SZKHT-nak, a válaszokkal frissítjük a cikket, vagy újat írunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.