Közélet

PS: "Hazudik és lázít a Szeviép-károsultak ellen a balliberális média"

PS: "Hazudik és lázít a Szeviép-károsultak ellen a balliberális média"

2020. március 4., szerda
PS: "Hazudik és lázít a Szeviép-károsultak ellen a balliberális média"

A 24.hu (majd ennek nyomán Botka László újságja is) közölte a napokban, hogy ügyvédi közbenjárással sikerült megszerezniük az államkincstártól a Szeviép-per kártalanítási listáját. Be is mutatták az ötoldalas dokumentumot, amely felsorolja azt a 128 jogi személyt és 32 magánvállalkozót, akik között 2 milliárd 720 millió forint kártalanítási összeget osztott szét az állam.

A PS szerint azonban mégsem a valós adatokat közlik, és durva csúsztatásokkal lázítanak a károsultak ellen. Eközben a Szeviép-vezérekkel, akiknek vagyona elméletileg bűnügyi zár alatt van, nem foglalkozik a sajtónak ezen része. A lap hosszú cikkben mutatja be, hogyan "csúsztat, hazudik a balliberális média, hogy azzal a közvéleményt megfordítsa, a figyelmet a csalókról a károsultakra irányítsa, ellenük uszítson és a milliárdokat elbűvészkedő Szeviépet mentegesse". Mindez onnan indul, hogy a PS szerint egy teljes évről nem is vesznek tudomást, miközben az lenne a legfontosabb, hiszen a kifizetetlen számlák ekkora jelentkeznek a könyvelésekben. További érdekes részleteket

IDE KATTINTVA

lehet olvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.