Közélet

Különleges intézkedéseket vezetett be a Tesco!

Különleges intézkedéseket vezetett be a Tesco!

2020. március 14., szombat
Különleges intézkedéseket vezetett be a Tesco!

Annak érdekében, hogy megakadályozzák a koronavírus terjedését, a következő hetekre új rendelkezéseket és limiteket vezetnek be. Mutatjuk!

Megértik, hogy a jelenlegi veszélyhelyzet aggodalomra adhat okot, ezért arra törekednek, hogy az alapvető termékek minden vásárlók számára elérhetők maradjanak, és azokat biztonságosan ki tudják szállítani az otthonokba. Annak érdekében, hogy megakadályozzák a koronavírus terjedését, a következő hetekre új rendelkezéseket és limiteket vezetett be a Tesco.

Limitált választék

Ahhoz, hogy mindenki hozzáférhessen az alapvető termékekhez, egyes kategóriákon belül 12 darabban maximalizálják a megvásárolható mennyiségetvásárlónként. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy áruházaik polcait folyamatosan feltöltsék, de ebben az időszakban előfordulhat, hogy egyes termékekátmenetilegkisebb mennyiségben vagy egyáltalán nem elérhetők.

Szállítási idősáv foglalása

Mivel a következő hetekben több online vásárlóra számítanak, előfordulhat, hogya kiszállítási időpontok a szokásosnál hamarabb betelnek, így javasolják, hogy amennyire lehetséges, foglaljon mindenki előre. Akár három héttel előre is érdemes lefoglalni előre az idősávot, és a kiszállítás napját megelőző munkanap 23 óráig módosíthatja bárki kosarának tartalmát.

Kizárólag online fizetés

A vásárlók és kiszállító munkatársak védelme érdekében úgy döntött a cég, hogy veszélyhelyzet idején kizárólag online lehetséges a rendelések fizetése. Nem kell aggódni, a rendszerük csak a kiszállítás után terheli a bankkártyát a vásárlás összegével.

Fontos információönkéntes izolációalattálló vásárlók számára

  • Rendelésnél fel kell tüntetni megjegyzésben, hogy önkéntes izoláció alatt áll a megrendelő.
  • Fizetni online lehet. Kiszállító munkatársaknál jelenleg nem lehetséges a bankkártyás fizetés.
  • Kiszállító munkatársaik keresni fogják a vásárlót, hogy egyeztethessék az átadás helyét és módját.
  • Minden rendelést bevásárlószatyorban szállítanak csak ki.

További részletek

ITT érhetőek el

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.