Közélet

Koszorúkkal és főhajtással tisztelegtek Petőfi Sándor szobránál

Koszorúkkal és főhajtással tisztelegtek Petőfi Sándor szobránál

2020. március 13., péntek
Koszorúkkal és főhajtással tisztelegtek Petőfi Sándor szobránál

B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselő, valamint Juhász Tünde kormánymegbízott koszorúkkal és főhajtással tisztelgett a szegedi Petőfi Sándor-szobornál pénteken. Elmondták, a járványügyi veszélyhelyzet ellenére fontos, hogy kifejezzük tiszteletünket az 1848–49-es forradalom és szabadságharc hősei előtt.

B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselő szerint Petőfi Sándor 1848–49-es forradalom és szabadságharcban betöltött szerepe nagyon fontos az utókor számára. – A járványügyi veszélyhelyzet ellenére fontos, hogy tiszteletadással áldozzunk hőseink emléke előtt, hiszen mi is az 1848-as forradalom és szabadságharc kedvezményezettjei vagyunk – mondta a képviselő. Juhász Tünde kormánymegbízott úgy fogalmazott, a főhajtás és a megemlékezés virágainak elhelyezése még ebben a veszélyhelyzetben is fontos. A megemlékezésen részt vett Zakar Péter történész is, aki emlékeztetett, hogy a modern polgári Magyarország alapját a szabadságharcosok tették le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.