Közélet

Fogyasztóvédelmi elismeréseket ad át a megyei iparkamara

Fogyasztóvédelmi elismeréseket ad át a megyei iparkamara

2020. március 11., szerda
Fogyasztóvédelmi elismeréseket ad át a megyei iparkamara

Március 13-án, pénteken adják át Szegeden, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székházában a Dr. Csada László-díjat.

Ebben az évben is három kategóriában, közigazgatási, civil és vállalkozási területen osztják ki a fogyasztóvédelmi elismerést. A Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Dél-alföldi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesület, valamint a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított elismeréssel a fogyasztóvédelem iránti elkötelezettséget ismerik el a vállalkozói, valamint a civil szférában és a közigazgatásban dolgozók között. A 10.30-kor kezdődő ünnepségen mások mellettdr. Juhász Tündekormánymegbízott;Nemesi Pál,a kamara elnöke;Varga József, a Dél-Alföldi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesület elnöke, valamintdr. Horesnyi Julianna,aCsongrád Megyei Kormányhivatal Műszaki Hatósági Főosztályának főosztályvezetőjelesz jelen.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.