Közélet

Bunkert épített egy hajléktalan az Izabella híd lábánál

Bunkert épített egy hajléktalan az Izabella híd lábánál

2020. március 3., kedd
Bunkert épített egy hajléktalan az Izabella híd lábánál

Óriási szemétkupac éktelenkedik az Izabella híd alatti töltésoldalban. A hulladékrakás közepén levő, nejlonnal lefedett matrac fedél nélküliek jelenlétére utal. Nem ez az első alkalom, hogy erdei menedéket létesített egy hajléktalan Szegeden.

Ütött-kopott műanyag lavórokat, benzines kannákat, szétszakadt csizmákat, kifakult női cipőket, megszámlálhatatlan mennyiségű PET-palackot, de még játék telefont is találhatunk az Izabella híd lábánál lévő erdőben, a töltésoldalban. A szeméttenger közepén szigetként csúcsosodó, nejlonnal lefedett, molyrágta ágymatrac hajléktalanok jelenlétére utal.

Nem ez az első eset, hogy erdei bunkert létesített egy hajléktalan Szegeden.

Korábban megírtuk

, hogy az egykori SZEOL-pálya mögötti töltésoldal erdejében él József a barátjával, Kálmánnal és két kutyájával, sok-sok kacat között. Kettejük erdei menedékét a csatornázási munkálatok során áthelyezték néhány méterrel arrébb. Észrevételünket jeleztük a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-nek, frissítjük a cikket, amint válaszoltak.

Sándor Judit képgalériája:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.