Közélet

Óriási kátyú tátong a Felső Tisza-parton

Óriási kátyú tátong a Felső Tisza-parton

2020. február 4., kedd
Óriási kátyú tátong a Felső Tisza-parton

Napról napra egyre nagyobb az a kátyú, ami a Felső Tisza-parton, az egykori Széchenyi István Gimnázium előtt keseríti az autósok életét.

– Minden reggel a Felső Tisza-parton közlekedek, de lehet, hogy rövidesen más útvonalat keresek majd – kezdte Balázs, aki elsőként hívta fel a figyelmünket a folyamatosan terebélyesedő aszfalthibára, ami az egykori Széchenyi István Gimnázium előtt éktelenkedik. Balázs hozzátette, hogy a kátyút pár héttel ezelőtt vette észre, amikor a kisfiát vitte iskolába. – Véletlenül belehajtottam, olyan érzés volt, mintha hullámvasúton utaztunk volna. A gyermekem természetesen élvezte, én már kevésbé. Könnyen komoly sérüléseket szerezhet az autó – mesélte.

Megkeseríti az autósok életét a Felső Tisza-parti kátyú (Fotó: Kovács Ferenc)

Egy másik olvasónk a 19-es trolibuszon tapasztalta meg az óriási kátyú kártékony hatását. Amanda elmondása szerint többen is elestek a járművön, amikor az keresztülhajtott az úthibán. –Igazi all inclusive utazásban volt részem hétfő délután a 19-es trolin. A sofőr – szerintem nem szándékosan – belehajtott egy nagy kátyúba a Bertalan híd előtt. Kis híján elestem, volt, akit a mellette álló fogott meg – osztotta meg kalandját. Olvasóink észrevételeit jeleztük a Járókelő.hu-nak, amely oldal fogadja a köztéri problémákról szóló bejelentéseket, majd továbbítja azokat az illetékes hivataloknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.