Közélet

Kubatov: Kevesebb pénz jut Hódmezővásárhelynek

Kubatov: Kevesebb pénz jut Hódmezővásárhelynek

2019. október 5., szombat
Kubatov: Kevesebb pénz jut Hódmezővásárhelynek

Elcsíptük egy villáminterjúra Kubatov Gábort, hogy megkérdezzük, szerinte miért dicsérgette Lázár János Botka Lászlót egy rádiós beszélgetésben.

Mit szól ahhoz, hogy Lázár János, egy interjúban dicsérte Botka Lászlót és városvezetői tevékenységét?

Nézze, azt gondolom, hogy Lázár János egy kiváló stratéga, védi a városát, ahol él. Így aztán

az érdeke az, hogy egy alkalmatlan városvezető kerüljön Szeged élére és Botka László pontosan ilyen. Ha Szegedet egy erős, kormánypárti polgármester irányítja, akkor Hódmezővásárhely vezető szerepe megkérdőjeleződik. A fejlesztési forrásokból is jóval kevesebb jut majd Hódmezővásárhelynek.

Mit gondoljanak ezek után a szegedi polgárok?

A válasz egyértelmű: Szegednek soha nem volt még olyan felkészült és rátermett polgármesterjelöltje, mint Nemesi Pál. Ez megkérdőjelezhetetlen tény. A programját a szegediek írták, hosszas szakmai egyeztetések után és ő az, aki határozottan, elkötelezetten ezt végre is fogja hajtani, ha bizalmat és felhatalmazást kap a város lakóitól. Arra kérek tehát mindenkit, hogy ezt tartsa szem előtt a választásnál, hogy

Szeged végre elindulhasson a fejlődés útján és elkezdődjön a régóta várt változás. Nemesi Pál és csapata, egy lendületes, virágzó várost álmodtak, amely vezető szerepet kaphat a régióban.

Meg kell, hogy kapják az esélyt arra, hogy a kormánnyal szorosan együttműködve, a szegediekkel közösen, mindez valóssággá váljon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.