Közélet

Jótékonysági divatbemutatót rendeznek Szegeden

Jótékonysági divatbemutatót rendeznek Szegeden

2019. szeptember 20., péntek
Jótékonysági divatbemutatót rendeznek Szegeden

A Szegedi Papucsért Alapítvány örömmel ad hírt arról, hogy szegedi divattervezők és helyi divatmárkák fognak össze azzal a jótékony céllal, hogy szegedi papucsokhoz jusson a Szeged Táncegyüttes.

A Livello Divatház, az Emmaroz Szalon, Kathia Dobo divat és stílustervező, Kriska Hajnalka Collection Divattervező és a SokÁ Ékszer jótékonysági divatbemutatón mutatják be kollekciójukat szeptember 28-án. A bemutatót szervező Partiscum Klub a belépő és támogatói jegyekből befolyó összegből Sallay Tibor cipészmester által készített szegedi papucsokat vásárol a jövőre 65 éves Szeged Táncegyüttes részére.

A Szeged Táncegyüttes 1955 óta ápolja és oktatja a Kárpát-medencei magyar és nemzetiségi tánc- és népi kultúrát. Több évtizedes munkájuknak köszönhetően, több ezer gyermek és felnőtt tanult táncolni és ismerte meg a népi kultúra gazdagságát. A táncegyüttes a hazai és nemzetközi sikereik mellett a szegedi ünnepek rendszeres szereplői.

A divatbemutatóra nemcsak a szegedi, hanem a Szegedet szerető közönséget is várják, a belépőjegyet vásárlók a divatbemutatón felül pezsgős fogadáson is részt vehetnek, de lehetőség van a nemes célt támogatói, belépésre nem jogosító jegy vásárlásával is segíteni.

A jótékonysági divatbemutató ideje és helyszíne: szeptember 28. (szombat) 15.00 óra, Reök Cukrászda. A belépőjegy ára: 4900 Ft, amely pezsgős fogadást, szendvicseket, süteményeket is tartalmaz.

Lehetőség van további támogatói jegyek vásárlására is, minimum 2000 Ft értékben, de a támogatói jegy önmagában belépésre nem jogosít.

Jegyek a Livello Divatház (Szeged, Tisza Lajos krt. 51.), az Emmaroz Szalon (Szeged, Stefánia 6.) és a Szegedi Fűszeres (Szeged, Brüsszeli krt. 10/a.) üzleteiben, valamint a helyszínen, de megvásárolhatóak átutalással is: 11600006-00000000-32984448 (Karnak Kft.). A közleménybe a következők szerepeljenek: név, belépőjegy és/vagy támogatói jegy.

További információ a rendezvényről: 06-30-371-8044 Molnár Anita elnökhelyettes, Partiscum Club Szeged.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.