Közélet

Augusztusban kezdődik a Szeged Plaza felújítása

Augusztusban kezdődik a Szeged Plaza felújítása

2019. augusztus 21., szerda
Augusztusban kezdődik a Szeged Plaza felújítása

Egymilliárd forintból újítják fel a Szeged Plazat. Az első ütemben a belső tereket frissítik, ezután az épületek külső homlokzatának, illetve környezetének felújítása és átalakítása következik.

A 2000-ben megnyitott Szeged Plazaban a korszerűsítést követően az eddiginél is kellemesebb környezettel, színesebb szolgáltatásokkal és szórakozási lehetőségekkel várják a látogatókat – írják közleményükben.

A korszerűsítés első lépéseként a belső terek megújítását végzik el, a munkálatok augusztusban kezdődnek.A közel 18 ezer négyzetméteres bevásárlóközpontban jelenleg 62 üzlet működik. Ugyanakkor az elmúlt években a kisebb boltokat fokozatosan ismert hazai és nemzetközi üzletláncok nagyobb alapterületű üzletei váltották fel.

„Ehhez a megújuló üzletkínálathoz fog a Szeged Plaza új arculata is igazodni. Így a látogatóközönség 2020-ban friss színekkel, belső burkolatokkal, modern ülőbútorokkal, egyedi megvilágítással és megújult logóval kapja vissza a bevásárlóközpontot. Ezen kívül megújul a padlóburkolat, ráncfelvarrást kapnak a parkolók és a mosdók, valamint bővül az ételudvar is”– fejtette ki az Indotek Group plaza fejlesztési igazgatója. A társaságcsoport a Szeged Plaza korszerűsítésére mintegy egymilliárd forintot fog elkölteni az elkövetkező nem egészen egy év során.

A bevásárlóközpont üzletei végig nyitva tartanak a korszerűsítési munkálatok ideje alatt is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.