Közélet

Felújított környezetben lehet gyönyörködni Újszegeden a szemétben

Felújított környezetben lehet gyönyörködni Újszegeden a szemétben

2019. június 11., kedd
Felújított környezetben lehet gyönyörködni Újszegeden a szemétben

Óriási szeméthalmok küzdenek az elemekkel napok óta Odessza városrészben a Vedres utca közelében.

A lakótelep felújítása úgy tűnik, hamarosan a finiséhez érkezik. Eközben a felújított és az egyelőre érintetlen részeken szemét halmok állnak – hívta fel figyelmünket olvasónk a napokban. Ottjártunkkor úgy tűnt, több helyen sikerült a szeméttel megküzdeni Szeged kis-Nápolyában, de további szemetesek közelében akár méteres távokra találhatók eldobott papírdarabok, flakonok.

"Ha már felújítják a területet, illene odafigyelni rá. A bosszantó szerintem az, hogy az emberek többsége nem elszórná a szemetet, hanem egyszerűen már nem tudja hová tuszkolni" – állapította meg Béres Gyuláné. "Sajnos sok helyen biztosan az a helyzet, hogy felelőtlenül szórják a szemetet az emberek, de itt látszik, hogy megpróbálják az emberek tisztán tartani a környezetüket" – tette hozzá.

 

 

Ezzel szemben viszont az egyik Vedres utcai panel közelében a szelektív hulladékgyűjtő edény közelében műanyag bilit is elhelyeztek a rögtönzött szemétinstallációban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.