Közélet

Szeméthegyek tornyosulnak a Hajnóczy utcában

Szeméthegyek tornyosulnak a Hajnóczy utcában

2019. április 30., kedd
Szeméthegyek tornyosulnak a Hajnóczy utcában

Egyik olvasónk hívta fel rá a figyelmet, hogy a Hajnóczy és a Jósika utca sarkán óriási szeméthegyek tornyosulnak a szemetesláda mellett.

Napok óta gyomorforgató látványt nyújt a Hajnóczy és a Gogol utca sarka, mert egyesek a szemetesláda mellé hordják a hulladékot – tudtuk meg egy neve elhallgatását kérő olvasónktól. - Nem értem, hogy az illetékesek miért tesznek valamit az ellen, hogy néhányan rendszeresen a kuka mellé hordják a szemetüket. Talán arra várnak, hogy majd az eső elmossa a szemeteszsákokat? Ez amellett, hogy rendkívül visszataszítóan fest, az egészségünkre is káros lehet – fogalmazott az olvasó, aki egy képeket is mellékelt a leveléhez.

Olvasónk észrevételét továbbítottuk a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.-nek, amint reagáltak frissítjük a cikket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.