Közélet

Nem csalók, hanem díjbeszedők mennek a tartozásokért Makón

Nem csalók, hanem díjbeszedők mennek a tartozásokért Makón

2019. április 8., hétfő
Nem csalók, hanem díjbeszedők mennek a tartozásokért Makón

Egy makói postaládába dobott értesítő tanúsága szerint díjbeszedőket küld a kukaholding azokhoz, akiknek hátralékuk van. A cetliről vita robbant ki: vajon valódi díjbeszedők jönnek-e a pénzért? A Délmagyar utánajárt az ügynek.

A lap cikke szerint egy idős makói lakos nagyon meglepődött. – Már évek óta nem jellemző, hogy bármelyik szolgáltató az emberét küldené a pénzért, mindenki csekket postáz – mondta, aki a postaládájában egy értesítést talált a minap. A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. nevében és megbízásából a BBK Hungary díjbeszedő munkatársa személyesen meg fogja keresni őt. A tájékoztató levélen ott a díjbeszedő neve és telefonszáma is. Az olvasó furcsállta az értesítést, és azok a felhívások jutottak róla eszébe, amelyekben azt lehet olvasni, hogy trükkös tolvajok magukat díjbeszedőnek vagy óraleolvasónak adják ki, így fosztva ki a gyanútlan embereket. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.