Közélet

Virágokkal köszöntötték a szegedi hölgyeket a Fidesz képviselői

Virágokkal köszöntötték a szegedi hölgyeket a Fidesz képviselői

2019. március 8., péntek
Virágokkal köszöntötték a szegedi hölgyeket a Fidesz képviselői

A város több pontján találkozhattak a szegedi Fidesz képviselőivel a héten, akik egy-egy szál virággal kedveskedtek a hölgyeknek, asszonyoknak.

– Szeretnénk megtisztelni a nőnap alkalmából a szegedieket is ezzel a gesztussal – mondta Bartók Csaba, a helyi Fidesz elnöke, majd hozzátette, hogy így is szeretnék jelezni, hogy nemcsak a nagypolitikában hirdetik, hanem a mindennapokban is megmutatják: a nők a család motorjai és az élet minden területén fontos szerepük van.

– Tavaly, amikor először vettem részt a virágosztásban, az volt a benyomásom, hogy mindenki szívesen fogadja ezt a gesztust és örömmel vette el a virágot. Sokan kérdezték, hogy jövőre is lesz-e ilyen akció, és én mindenkit megnyugtattam és meg is ígértem, hogy ez nemcsak egy kampányfogás, hanem minden évben szeretnénk így is kifejezni a szegedi hölgyeknek a tiszteletünket.

Kovács Ferenc képgalériája:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.