Közélet

Ébresztő tarjániak! Korán reggel verik szét a járdát a Debreceni utcában (VIDEÓ)

Ébresztő tarjániak! Korán reggel verik szét a járdát a Debreceni utcában (VIDEÓ)

2019. február 9., szombat
Ébresztő tarjániak! Korán reggel verik szét a járdát a Debreceni utcában (VIDEÓ)

A zajvédelmi rendelet létezésére hívták fel olvasóink az önkormányzat figyelmét, miután szombat reggel 8 előtt folytatódtak a Szilléri sugárút és a Debreceni utca kereszteződésénél.

“Szombat reggel olcsóbb a munkaerő 8 előtt? Normálisak ezek? Oké, hogy épül meg szépül, de bárcsak nem pihenőidőben lenne így!” – számolt be a kellemetlen körülményekről Varga Zsolt, aki még videót is küldött a sajátos ébresztőről.

“Gratulálok önkormányzat! Szombat reggel háromnegyed 8-kor légkalapáccsal járdát javítani a legjobb ötlet. Főképp egy lakótelep közepén. Javasolnám inkább nyáron és éjszaka ugyanezt, akkor az ablak is nyitva van!” – háborgott olvasónk, Belovai Pál.

A férfi nehezményezi, hogy a Szilléri sugárúti körforgalom építésekor is hasonlóan kellemetlen időpontokban folytak a nagy zajjal járó munkálatok. "Úgy tűnik, az csak beszoktatás volt" – kommentálta. "Ugyan kérdezzék már meg az önkormányzatot, hogy szombat reggel 8 előtt nincsen csendrendelet? Vagy mi indokolja a hangos útfelújítást?” – merült fel a kérdés a nyugdíjas Editben. A környéken visszatérő problémát jelent, hogy a lehető legrosszabb időpontban állnak neki a munkálatoknak. Erről már az ősszel is hosszú ideig cikkeztünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.