Közélet

Vasárnap búcsúznak Szegedtől a dinoszauruszok

Vasárnap búcsúznak Szegedtől a dinoszauruszok

2019. január 7., hétfő
Vasárnap búcsúznak Szegedtől a dinoszauruszok

Elkezdődött a Móra Ferenc Múzeum dinoszaurusz-kiállításának utolsó hete: a záróhéten hétfőtől péntekig kedvezményes jegyárakkal várják az érdeklődőket, a kültéri dinoszauruszok bontása pedig már a hét elején megkezdődik. Így már csak néhány napja maradt a dinó-rajongóknak, hogy elköszönjenek a kinti és benti ősállatoktól Szegeden.

Finisébe érkezett a Móra Ferenc Múzeum dinoszaurusz-kiállítása: a tárlat január 13-án zárja be kapuit, a kültéri dinoszauruszok bontása pedig már korábban megkezdődik. Így a kinti három dinótól – Tuloktól, Tüskétől és Colostól – a hét elején köszönhetnek el a dinó-rajongók. Odabenn, a kiállítás utolsó hétköznapjain kedvezményes jegyárakkal várják az érdeklődőket: január 7-től 11-ig, hétfőtől péntekig 990 Ft-os jegyáron tekinthető meg a tárlat. Így azoknak is kedvezményes lehetőség nyílik a látogatásra, akik már látták a kiállítást, és azoknak is, akik eddig még nem jutottak el a szegedi dinókhoz. A kedvezményes jeggyel pedig nem csak a Móra Ferenc Múzeumot, hanem a Fekete ház lenyűgöző arany-kiállítását is megnézhetik az érdeklődők. A dinoszaurusz-kiállítást júliusi megnyitása óta több mint 90 ezren látták. Az ismeretterjesztő tárlaton mozgó, hangot adó dinórobotok, a Jurassic Parkban szerepelt dinoszauruszok, eredeti dinómaradványok is láthatóak. A kiállítás január 13-án, vasárnap délután zárja be kapuit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.