Közélet

Jól jártak az intézményvezetők Makón

Jól jártak az intézményvezetők Makón

2019. január 28., hétfő
Jól jártak az intézményvezetők Makón

Az új évben nem nő az önkormányzati képviselők tiszteletdíja, a városi intézmények, cégek vezetői viszont - két év után - béremelést kaptak a rendkívüli testületi ülésen - írja a Délmagyar.

A lap szerintemelkedik az önkormányzati intézmények és cégek vezetőinek fizetése. Az erről szóló javaslat előterjesztésekor Kruzslicz-Bodnár Gréta aljegyző azzal indokolta a lépést, hogy a jó szakembereket csak akkor tudja megtartani az önkormányzat, ha javadalmazásukat közelíti a piaci bérekhez. Ennek érdekében 2 év után bruttó 100 ezer forinttal, összesen bruttó 500 ezerre nő az idei évtől a Hagymaházat vezető Zsámboki Erikának, a sportcsarnok-igazgató Márton Imrének, a helyi tévét irányító Keresztúriné Kisistók Tímeának, a városgazdálkodás első emberének, Nagy Nándornak, az óvodaigazgató Bányai Anitának, a népjóléti intézményt vezető Tóthné Balázs Andreának, illetve az összevont múzeum és könyvtár direktorának, Szikszai Zsuzsannának a havi jövedelme. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.