Közélet

Miért csak a szimpatizánsait akarja tájékoztatni az önkormányzat?

Miért csak a szimpatizánsait akarja tájékoztatni az önkormányzat?

2018. november 19., hétfő
Miért csak a szimpatizánsait akarja tájékoztatni az önkormányzat?

Azt már megszoktuk, hogy az önkormányzat nem válaszol egyetlen megkeresésünkre se, a hab a tortán, hogy most már forgalmi rendváltozással kapcsolatos közleményeket se küldenek nekünk.

Korábban a

szeged.hu

cikke

alapján megírtuk,

hogy november 19-től elkezdik a lófaránál a Tisza Lajos körúti megálló felújítását is, ezért a 76Y-os járat a Petőfi sugárút 5. számnál áll meg. A felújítás alatt álló buszmegállóban szintén megálló 8-as és 10-es troli, valamint a 20-as, 24-es és 74-es busz pedig a Földváry utcai, azaz a Honvéd téri megállóban áll meg. A 32-es és a 36-os pedig a Bódogh János utcai ideiglenes végállomásig közlekedik.

Csak a szokásos: csúszással indul a felújítás

Ehhez képest november 19-én még egy teremtett lélek sem dolgozott az említett megállóban, sőt még a munkálatok elkezdésére utaló jelet – hacsak a kukás zsákkal letakart táblát nem vesszük annak - egyáltalán nem látni. A buszok és a trolik természetesen kihagyják a Dugonics téri megállót ezzel nem kis kellemetlenséget okozva a „tájékozatlan” utasoknak.

A jelenleg " felújítás alatt álló" buszmegálló. (Fotó: Kovács Ferenc)

Bojkottál az önkormányzat?

A protokollal ellentétben, most nem kaptunk közleményt az önkormányzattól az új forgalmi rend változásokkal kapcsolatban. A közlemény csak az önkormányzat által fenntartott és működtetett szeged.hu-n jelent meg - a delmagyar.hu-n sem találtunk erről cikket. Ebből akár arra is következtethetünk, hogy a városvezetés csak azokat az embereket akarja tájékoztatni a mindennapos dolgokról, akik az önkormányzat által finanszírozott hírforrásokat olvassák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.