Közélet

Korlátozott nyitva tartással működhet tovább a Mignon

Korlátozott nyitva tartással működhet tovább a Mignon

2018. október 31., szerda
Korlátozott nyitva tartással működhet tovább a Mignon

A Mignonnak hetek óta gondot jelentett, hogy a közelben élők hangzavarra panaszkodtak a népszerű belvárosi vendéglátóhely miatt. A helyzetüket a zajrendelet sem segítette, most már kénytelenek korlátozott nyitva tartással várni a vendégeket.

Hiába próbálta többféleképpen megakadályozni a Mignon, hogy változtatnia kelljen a nyitva tartásán, mostantól kénytelenek lesznek 11 órakor bezárni – értesült lapunk szerdán. A zajrendelet szeptember 15-i bevezetése miatt a teraszukat egyébként sem használhatták már este 10 óra után. Információink szerint néhány szemközti lakó a Kossuth Lajos sugárúton panaszkodott az állítólagos hangzavarra, melyet a hely teraszán szórakozó vendégek adtak ki, ezért bírósági ügy is kerekedett az egészből. A Mignon felszolgálóinak emiatt muszáj volt heteken át megkérni a vendégeket arra, hogy figyeljenek oda a hangerőre, valamint a bejárat mellé felhívást helyeztek el, hogy a zajrendelet miatt csak 10 óráig maradhatnak a teraszon. Megpróbáltuk felvenni a kapcsolatot a Mignonnal, azonban egyelőre nem tudtuk elérni őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.