Közélet

Két szegedi gimnázium szerepel a legjobbak között

Két szegedi gimnázium szerepel a legjobbak között

2018. október 23., kedd
Két szegedi gimnázium szerepel a legjobbak között

A HVG országos középiskolai rangsorában tovább javított helyezésén a TOP 100-as lista két állandó megyei szereplője. A Radnóti a 15., a Ságvári a 39. legjobb intézmény. Hat éve készül ez a típusú összeállítás - soha nem szerepelt még ilyen előkelő helyen egyik intézmény sem - írja a Délmagyar.

Hatodik alkalommal készítette el a HVG a legjobb középiskolák hazai listáját. A rangsort idén is a kompetenciamérések adataiból, a négy kötelező érettségi tárgy eredményéből és a felsőfokú képzésre felvett hallgatók átlagpontszámából alakították ki. A TOP 100-ba – ahogyan eddig minden alkalommal – most is csak két Csongrád megyei gimnázium fért be. A Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium az ország 15., az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola pedig a 39. legjobb intézménye. Ebben a rangsorban ilyen előkelő helyen még soha nem végzett egyik iskola sem. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.