Közélet

Így változik a forgalom Szentesen, Csongrádon, Makón és Vásárhelyen

Így változik a forgalom Szentesen, Csongrádon, Makón és Vásárhelyen

2018. október 22., hétfő
Így változik a forgalom Szentesen, Csongrádon, Makón és Vásárhelyen

Az ünnepi megemlékezés miatt október 23-án ideiglenes forgalomkorlátozás várható a megye főbb településein belterületén.

Szentesen

az ünnepi rendezvényhez kapcsolódóan teljes pályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek 10 óra és 10 óra 20 perc között az Ady Endre utcán, a Kossuth utcától a Kiss Bálint utcáig, illetve 10 óra 20 perctől 12 óráig a Kossuth utcán, az Ady Endre utcától a Horváth Mihály utcáig.

Csongrádon

teljes útlezárás lesz 11 óra és 11 óra 45 perc között a Fő utca József Attila utca és a Szentháromság tér közötti szakaszán.

Makón

teljes pályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek 9 óra 50 perc és 11 óra 30 perc között Makó belterületén a Csanád vezér téren, a Kopjafa melletti útszakaszon, a József Attila és a Hollósy Kornélia utca között.

Vásárhelyen

9 óra 30 perc és 10 óra között időszakos forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők az Oldalkosár utcában, illetve a Kaszap utcán az Oldalkosár utca és Tóalj utca között. Szükség esetén a forgalmat rendőrök segítik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.