Közélet

A vadbalesetekre figyelmeztettek a megyei zsaruk

A vadbalesetekre figyelmeztettek a megyei zsaruk

2018. október 12., péntek
A vadbalesetekre figyelmeztettek a megyei zsaruk

Figyelemfelkeltő rendőri ellenőrzést tartottak csütörtökön a 47-es úton a vadbalesetek elkerülése céljából - írta a Vásárhely24.

A lap cikkéből kiderül, hogy Vad Róbert rendőr őrnagy, a Csongrád Megyei Baleset-megelőzési Bizottság titkárának vezetésével ellenőrző és figyelemfelkeltő akciót tartott a rendőrség a kútvölgyi bekötőnél, az úgynevezett Sóshalmi pihenőparkolóban. Pinjung Emil a Csongrád Megyei Vadászkamara Vadgazdálkodási Bizottságának képviselője elmondta, minden vaddal történő találkozást jelezni kell az illetékesek felé. Térségünkben az őz a legjellemzőbb állat, amely nagyvadként az útra téved, de találkoztak már szarvassal, vaddisznóval is. Emellett tulajdonképpen minden vad elütését jelezni kell, legyen az róka, nyúl vagy akár fácán. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.