Közélet

A homoszexuális Brezsnyev esete az űrhajós cigánnyal - Kritika

A homoszexuális Brezsnyev esete az űrhajós cigánnyal - Kritika

2018. április 3., kedd
A homoszexuális Brezsnyev esete az űrhajós cigánnyal - Kritika

A Lajkó- Cigány az űrben című film nem azért egy penetráns sz@r film, mert az Index jót írt róla, hanem azért mert nem sikerült jól. Bár amit az Index dicséraz többnyire nem jön be az emberek nagy részének.

Ha véletlenül ön is egy műtrágya rakétákkal feltuningolt fa árnyékszéken lőné ki az édesanyját a világűrbe, akkor ön a mi emberünk! Önnek szól a Lajkó, meg azoknak akik szeretik a fekete komédiákat és ezen felül ismernek olyan neveket a világtörténelemből, mint Brezsnyev, Gagarin, vagy Lajka kutya.

Azért ültem be a filmre, mert az Index jót írt róla és három évenként azért csak hihet a moziba járó ember, hazánk leglázadóbb netes forrásának, akkor is, ha igaz az az alapaxióma, hogy amiről ők jót írnak az szar, amit meg lehúznak az jó.

Szóval a mozi unalmas és lassú. A groteszk eszközeivel általános iskolai faviccek színvonalán játszadozik. Nem lőném le a jeleneteket, mert valahol ez is közpénzből készült és így a végeredmény is mindenkié. Lényegében egy valószínűtlen és fordulatokban sem bővelkedő cselekmény a vásznon kibővül a kommunista vezetők homoszexualitás iránti nyitottságával és bizonyos pontokon emberi fekáliával, ellenszenves apával és egy érzelmektől mentes német náci lánykával. https://youtu.be/_xpJ1wJi4c0 A Duna Plázában néztem a filmet vasárnap délben. 20-an voltunk a teremben, de a végére csak nyolcan maradtunk a vászon előtt. Ha ezt a filmet egy jobbos érzelmű csóka készítette volna, akkor az ellenzéki sajtó ripityára robbantotta volna még azt a bankot is ahonnan az állami támogatást átutalták az alkotóknak. Így azonban, hogy a nagy píszíségek korát éljük tapsoljuk meg az alkotókat, mert sikerült elérniük, hogy a sok apró kis fosdarabnak tűnő jelenetből egy egész nagy szart sikerült előállítaniuk. 2018-ban nagyon nem vicces, hogy valaki Göbbels bácsit keresgéli egy eldugott orosz kiképzőtáborban, ahol azért lőnek ki embereket a világűrbe, hogy Jurij Gagarin, már üzembiztosan túlélje a landolást, ha majd visszatér az űrből. Személyesen felidegesített a Lajkó, annak ellenére, hogy én értem és szeretem is a viccet, de nem az öncélúan torz gunyort. Pláne nem az idegesítően félkész, emberi gyűlöletkeltésre gyúró, lerágott, történelmi porral behintett lóf@szozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.