Közélet

Őket indítja a Munkáspárt a megyében!

Őket indítja a Munkáspárt a megyében!

2017. november 28., kedd
Őket indítja a Munkáspárt a megyében!

Személyesen Thürmer Gyula, a kommunisták vezetője jelentette be a választókerületek képviselőjelöltjeit.

Változnak az idők, ma már a kommunisták is elsősorban a választások alatt küzdenek meg a hatalomért, s nem Lenin száz évvel ezelőtti módszerével. Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt vezetője elmondta, két céljuk van: egyrészt a dolgozó emberek segítése, másrészt a magyar társadalom védelme. Programjukról

ITT

írtunk. Az alábbi jelölteket indítják a két Szeged területét érintő választókerületben: Csongrád megye I. választókerületében Nagyvári László (a kép jobb szélén) 46 éves biztonsági őrt, a II. választókerületben pedig a 37 esztendős Budai Lászlót (a fotó bal szélén), aki az informatika területén dolgozik. A másik két választókerületben az 58 éves Bencsik Lajos rokkantnyugdíjas és az 55. életévében járó Nagy Gyula Imréné állattenyésztési vállalkozó képviseli várhatóan a pártot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.