Közélet

Tuzson: megkezdődött a Soros-terv végrehajtása

Tuzson: megkezdődött a Soros-terv végrehajtása

2017. október 26., csütörtök
Tuzson: megkezdődött a Soros-terv végrehajtása

Megkezdődött a migránsok Európába telepítését célzó Soros-terv végrehajtása - erről Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár beszélt csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Az államtitkár szerint a tervet ellenző országoknak még van lehetőségük megállítani a folyamatot, de ez egy komoly harc lesz. Hozzátette, ezt a harcot nem lehet megvívni anélkül, hogy a kormány ne tudja maga mellett az embereket, hiszen csak együttesen lehet megakadályozni a Soros-tervet. "Egyszerűen a védelemre kell koncentrálni és el kell felejteni a kötelező betelepítéseket" - hangsúlyozta, hozzátéve: engedni kell, hogy a tagállamok megvédjék a saját határaikat.

Tuzson Bence

a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta, egyre többen küldik vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet. Szerinte az azon lévő kérdések meghatározóak, mert a Soros-terv nagyon veszélyes az országra. A Soros-terv pontjai akár "tíz, húsz, száz" évre is megváltoztathatják Magyarországot, az ország kultúráját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.