Közélet

TÖKéletes Szombat a Szent István téren

TÖKéletes Szombat a Szent István téren

2017. október 25., szerda
TÖKéletes Szombat a Szent István téren

Látványos töklámpagyújtás, kézműves vásár és fergeteges gyerekprogramok várják október 28-án, a TÖKéletes Szombaton a szegedieket a meseszép, őszi Szent István téren.

A tavaly debütáló TökSzombatot idén is megrendezik, szombaton reggel 9 órától egészen sötétedésig rengeteg programon és foglalkozáson vehetnek részt a gyerekek és családok az „Öreg Hölgy” lábánál. Fellép a CsigaDuó, a Cserregők, lesz Grimm-Busz buli és Pasenkó bohóc is szórakoztatja majd a kicsiket és nagyokat. Ki lehet próbálni a csuhézást, csuhéjátékok készítését, arcfestést, körhintát és fajátékokat, de Szeged óriás építőkockáival is játszhatnak a gyerekek. A tökfaragás fortélyait egy igazi profitól, Doktor Zoltán világbajnok ezüstérmes gyümölcsszobrásztól lehet majd elsajátítani. Az itt készült töklámpásokat 18:00-kor közösen, ünnepélyesen gyújtják meg. A régió egyik legnagyobb kézműves vásárában minőségi háztáji portékákkal és finomságokkal találkozhatnak a kilátogatók. Ezen a napon ingyenesen látogatható lesz a Szent István téri víztorony.

Részletes program:

9.00 TÖKéletes Szombat Kézműves Vásár 10.00 Csiga Duó 11.00 Cserregők: Holle Anyó 15.00 Grimm- Busz buli 16:00 Pasenkó bohóc 18:00 Ünnepélyes töklámpagyújtás

Egész napos programok:

DOKTOR ZOLTÁN VILÁGBAJNOK MÁSODIK EZÜSTÉRMES GYÜMÖLCS SZOBRÁSZ "ÖREG HÖLGY" (víztorony) ingyenes látogatása "CSUHÉZÁS", csuhé játékok készítése INGYENES arcfestés 14:00- 16:00 óra között kézműves vásár | arcfestés | tökfaragás Doktor Zoltánnal - értékes díjak | óriás építőkockák | körhinta, fa játékok | pónilovaglás | "Csokit vagy csalunk" játék a kézműves vásáron | Az "Öreg Hölgy" (víztorony) ingyenes látogatása | pónicikli

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.