Közélet

Szánthó Miklós a PestiSrácoknak: a Soros-terv létezik

Szánthó Miklós a PestiSrácoknak: a Soros-terv létezik

2017. október 18., szerda
Szánthó Miklós a PestiSrácoknak: a Soros-terv létezik

Az Alapjogokért Központ igazgatója, Szánthó Miklós a PestiSrácoknak adott interjújában kifejtette, nem kérdés, hogy létezik a Soros-terv, amit úgy hívnak, hogy nyílt társadalom.

A jogász kifejtette, hogy a Soros-terv alatt nem valamiféle titkos dokumentumokra kell gondolni, hanem egy olyan ideológia kiterjesztésére, amellyel az amerikai tőzsdespekuláns évek óta road-showzik különböző egyetemeken és konferenciákon. Szánthó arról is beszélt, hogy az EU-s vezetők között is vannak olyanok, akik Soros Györgyhöz hasonlóan nem a nemzetállami struktúrában látják a jövőt. "Teljesen felesleges vitázni arról, hogy létezik-e Soros-terv. Az ugyanis létezik: úgy hívják, hogy nyílt társadalom, mely a tömeges migrációval segíthető többek között elő." - mondta Szánthó Miklós a PestiSrácoknak. A teljes interjút

ezen a linken

érhetik el. Fotó: PestiSrácok / Horváth Péter Gyula

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.