Közélet

Magyar Idők: Véget ér a Botka-féle bojkott a médiában

Magyar Idők: Véget ér a Botka-féle bojkott a médiában

2017. október 29., vasárnap
Magyar Idők: Véget ér a Botka-féle bojkott a médiában

Novemberben fokozatosan fel­oldja az MSZP a fideszesnek tartott médiumok elleni sajtóbojkottot – értesült elnökségi forrásokból a Magyar Idők.

A szocialisták novemberben fokozatosan feloldják a

Botka László

nyomására a „fideszes médiumok” ellen közel fél éve elrendelt sajtóbojkottot -

írja a Magyar Idők

. A portál úgy tudja, az MSZP politikusai kezdetben vágatlan, élő műsorokban, illetve visszaegyeztetett formában a sajtó eddig kirekesztett részének is nyilatkoznak. A párt azóta eltávolított szóvivője,

Nyakó István

május 11-én jelentette be, hogy az MSZP a továbbiakban nem nyilatkozik a „Fidesz pártsajtójának”, konkrétan a Magyar Időknek, az Echo TV-nek, az M1-nek, a TV2-nek, az Origónak, a PestiSrácok.hu-nak, a 888.hu-nak, a Lokálnak, a Ripostnak és a Magyar Hírlapnak. Döntésüket azzal indokolták, hogy a „fide­szesek által közpénzen rekvirált” médiumok állami támogatásokkal kistafírozva egy nem létező „álomvalóságot” mutatnak be, miközben elferdítik az ellenzéki politikusok nyilatkozatait. A Magyar Idők ugyanakkor arról számol be, hogy az MSZP-sek tartották magukat a bojkotthoz, ám a pártvezetés nagy része mindvégig tisztában volt azzal, hogy a nyilvánosság e részéről lemondani elhibázott lépés, amelyről ráadásul hivatalos döntés nem is született, csupán Botka László ragaszkodott hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.