Közélet

Vádemelés a „herbált” áruló nővel szemben

Vádemelés a „herbált” áruló nővel szemben

2017. szeptember 29., péntek
Vádemelés a „herbált” áruló nővel szemben

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a szegedi nővel szemben, aki 2016 októberében pszichoaktív anyagot tartott a lakásában, valamint másnak ilyen anyagot adott át.

A vádirat szerint az elkövető 2016. október 20-án, Szegeden, a lakásán, „herbált” értékesített kétezer forintért. A vevőket a vásárlást követően néhány percen belül a rendőrök ellenőrizték az utcán, és a pszichoaktív anyagot lefoglalták. A vádlott a lakásán tizennyolc csomag „herbált” és más pszichoaktív anyagot tartott, amelyek összmennyisége nem érte el a csekély mennyiség felső határát. A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség az elkövetőt új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétségével vádolja, a vádlottal szemben felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta. A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.