Közélet

Tervezett munkákat végez az áramszolgáltató szeptemberben Szegeden

Tervezett munkákat végez az áramszolgáltató szeptemberben Szegeden

2017. szeptember 5., kedd
Tervezett munkákat végez az áramszolgáltató szeptemberben Szegeden

Új lakóingatlanok energiaellátásához hálózatbővítést végez a Nemzeti Közművek áramszolgáltatója Szegeden - közölte a Nemzeti Közművek.

Szegeden több utcában számíthatnak időszakos áramszünetre szeptemberben a fogyasztók. A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója, a DÉMÁSZ lakossági igény alapján több új társasház villamosenergia-ellátásának biztosításához hálózatépítést végez a Veresács, a Fűrész és a Lengyel utcában. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz szeptemberben az érintett városrészekben. A Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy a fogyasztók a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből. A munkálatokról a DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft előzetesen tájékoztatta az önkormányzatot. A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról az ügyfelek a

www.demaszhalozat.hu

oldalon, a Tervezett áramszünetek menüpont alatt tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.