Közélet

Pestisrácok: A kutya sem kíváncsi Gulyás Mártonék Agórájára

Pestisrácok: A kutya sem kíváncsi Gulyás Mártonék Agórájára

2017. szeptember 30., szombat
Pestisrácok: A kutya sem kíváncsi Gulyás Mártonék Agórájára

Csúfos kudarcot vallott a Gulyás Márton által megálmodott politikai piactér intézménye. Hiába tervezték még egy hónapig a Kossuth téri agitálást, most mégis vándorcirkusszá válik a rendezvény.

A

Pestisrácok információi szerint

még egy hónapig, egész pontosan október 28-ig van területfoglalási engedélye a Kossuth térre a Közös Ország Mozgalomnak, amelyet további tíz nap bontási idő követett volna, ezzel szemben már ezen a héten szedelődzködött az összpolitikai agytröszt, és saját közlésük szerint útra kelnek, hogy több helyütt felbukkanjanak majd. Alighanem kínos volt az Agóra iránti érdektelenség, egy vándortársulat esetében pedig kevésbé lesz feltűnő, ha alig van ember - írja a Pestisrácok. Az eredeti tervek úgy szóltak, hogy az Agóra a pártok részvételével, az érdeklődők minél szélesebb körű bevonásával alkotja meg a szerintük igazságos választási rendszert szeptember 23-ig, majd utána egy hónapot ad a kormánynak, hogy engedelmeskedjen a rendkívüli összefogás döntésének. A szeptember 1-jei megnyitó mélyen alulmúlta a várakozásokat, s mindössze pár száz lelkes kormányellenes figura volt kíváncsi rá, a többi programon pedig csak néhány tucatnyian voltak, olykor csupán pár ember lézengett a sátorban. A komoly esőzések miatt több nap programját törölték, ennek ellenére sikerült megalkotniuk, amit szerettek volna. Persze úgy azért mégsem volt ez nagy művészet, hogy üres lelátók előtt egyezkedtek annak a nyolc pártnak a képviselői, amelyek támogatottsága összeadva sem nagyon éri el az egyharmadot - teszi hozzá a portál. Fotó: Közös Ország Mozgalom/Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.