Közélet

Perrendtartásról tartanak képzést a Szegedi Törvényszéken

Perrendtartásról tartanak képzést a Szegedi Törvényszéken

2017. szeptember 28., csütörtök
Perrendtartásról tartanak képzést a Szegedi Törvényszéken

Kétszer rendez képzést a Szegedi Törvényszék és a Szegedi Ítélőtábla a törvényszék civilisztikai ügyszakos bírái, bírósági titkárai és bírósági forgalmazói számára, az új perrendtartásról szóló törvénnyel kapcsolatban.

A képzéseket szeptember 18 és 21., valamint szeptember 25 és 28. között tartják. A képzés keretében a a Szegedi Ítélőtábla, valamint a Gyulai, a Kecskeméti, a Szegedi és a Szolnoki Törvényszék bírái tartanak előadásokat az új eljárásjogi kódexről közel száz főnek. Az OBH elnöke által létre hívott Pp. Kódex Projekt keretében a nyár folyamán a Magyar Igazságügyi Akadémián 130 bíró részvételével megtörtént „képzők képzése” előadássorozat, amelynek központilag kidolgozott tananyagát az Országos Bírósági Hivatal az előadók és a bíróságok rendelkezésére bocsátotta, így a képzés tananyaga valamennyi törvényszéken egységes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.