Közélet

Hagymanap Ópusztaszeren

Hagymanap Ópusztaszeren

2017. szeptember 7., csütörtök
Hagymanap Ópusztaszeren

Szeptember 16-án, szombaton az életre kelt skanzenben a hagymások életébe tekinthetnek be az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba látogatók. Kóstolják meg a hagyományos hagymalevest és tanulják meg, hogy készítették nagyszüleink ezt a finomságot!

Az emlékpark lovaspályáján 14 órakor honfoglalás-kori lovasbemutató kezdődik, emellett hagymaleves kóstolásra, kenyérsütésre, fafaragásra és íjászatra egész nap lehetőség nyílik. Ezen kívül Pusztaszeri vadászatok, Árpád ünnepek a régi Pusztaszeren, Puszták aranya és Magyar emlékek nyomában Európában címmel kiállításokat tekinthetnek majd meg az érdeklődők, valamint a Tanösvény kvíz által a leleményességre és az ügyességre is szükség lehet. A rendezvény napján a nyári nyitva tartásnak megfelelő belépőjegy árak érvényesek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.