Közélet

Többször is felcsaptak a lángok Csanádpalotán

Többször is felcsaptak a lángok Csanádpalotán

2017. augusztus 25., péntek
Többször is felcsaptak a lángok Csanádpalotán

Négy tűzeset és három műszaki mentés adott munkát a tűzoltóknak - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Délelőtt egy csanádpalotai tanya közelében mintegy háromszáz négyzetméteren kapott lángra a lekaszált fű, és egy körbála is égett. A tüzet a makói hivatásos tűzoltók oltották el. Kora délután a kisteleki hivatásos - és a balástyai önkéntes tűzoltók oltottak el egy kistraktort Csengele külterületén, személyi sérülés nem történt. Nem sokkal ezután ismét Csanádpalota közelében csaptak fel a lángok: a makói hivatásos tűzoltók egy több mint 3200 négyzetméteres akácos aljnövényzetének tüzét fékezték meg. Száraz fű, aljnövényzet égett Ásotthalom térségében is. A kétezer négyzetméteren égő tüzet szegedi hivatásos tűzoltók valamint mórahalmi és ásotthalmi önkéntes egységek oltották el. Reggel a szentesi Bem utcában egy nagyméretű fűzfa ága szakadt le, a gyalogos forgalmat veszélyeztetve. Az ágat a szentesi tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el. Délelőtt az M43 autópályán, a Tisza hídja közelében egy homokot szállító román kamion borult fel. Személyi sérülés nem történt, a műszaki mentés ideje alatt a leállósávban haladt a forgalom. Délután az 55. számú főút 31. kilométerszelvényében, Öttömös közelében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze. A baleset következtében az személyautó vezetője életét vesztette. A műszaki mentést a helyszínre érkező szegedi és ruzsai tűzoltó egységek végezték el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.