Közélet

Idén is lesz Malomfesztivál

Idén is lesz Malomfesztivál

2017. augusztus 1., kedd
Idén is lesz Malomfesztivál
malomfesztival_plakat2017

Közel 40 önkéntes kezdi jövő hét szerdán építeni az idei Malomfesztivál infrastruktúráját, hogy augusztus 17-én a szerbiai, vajdasági Orom falvában a Malomfesztivál kapui megnyílhassanak.

Oromon található az egyedüli szélmalom a világon, ahol nappal találkoznak a 0-tól 85 évesek, játszanak, táncolnak, festenek, nemezelnek, slammelnek, színházat néznek és csinálnak, verseket, novellákat elemeznek, medencénél hűsölnek és élvezik a vajdasági-wellnest. Ez a malom esténként fénybe öltözik, találkozik a filmművészet, a fotográfia, a világzene, a pszichodélikus atmoszférikus stoner rock, a surf rock, a gipsy punk, a HC, a chill, a dub, a goa, a hip-hop, a funk és a reggae - de legfőképpen találkozhatunk mi is, önmagunkkkal és egymással - a világ legbitangabb fesztiválján! Részletek

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.