Közélet

Szerdán is folytatódott a keddi vihar okozta károk felszámolása

Szerdán is folytatódott a keddi vihar okozta károk felszámolása

2017. július 13., csütörtök
Szerdán is folytatódott a keddi vihar okozta károk felszámolása

Három tűzeset, több mint harminc műszaki mentés adott munkát a tűzoltóknak - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Kevéssel délután két óra előtt Bordányban égett avar, illetve aljnövényzet, körülbelül egyhektáros területen. A helyszínre ruzsai és szegedi tűzoltó egységek érkeztek, akik rövid idő alatt eloltották a tüzet. Nem sokkal később egy Ruzsa melletti tanya közelében erdő aljnövényzete gyulladt meg: a tüzet a kiérkező ruzsai hivatásos egység a helyi önkéntes tűzoltókkal együttműködve fékezte meg. Késő este a 4524. számú úton, Dóc közelében egy személygépjármű égett. A tüzet a helyszínre érkezett kisteleki hivatásos egység oltotta el, személyi sérülés nem történt. A Csongrád megye fölött kedden átvonult vihar leginkább Hódmezővásárhely területét érintette. Útját kidőlt fák, leszakadt faágak szegélyezték. A nap során tovább folytatódott a károk felszámolása: Hódmezővásárhelyen 23 esetben kellett beavatkozniuk a helyi hivatásos tűzoltóknak, Szegeden 6, Ruzsán, Kisteleken, Bordányban és Mórahalmon 1 – 1 esetben volt szükség műszaki mentésre, személyi sérülés nem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.